Sands China properti dadi bagéan saka jaringan IHG
toto

Sands China properti dadi bagéan saka jaringan IHG

Operator hotel lan resort InterContinental Hotels Group Plc (IHG) ngumumake dina Selasa yen sawetara properti saka operator casino Macau Sands China Ltd Pengeluaran SDY bakal dadi bagian saka jaringan InterContinental Alliance Resorts IHG. Venetian Macao (gambar) lan Parisian Macao bakal dadi partner saka InterContinental Alliance Resorts karo efek langsung, nganti 2027. Kajaba iku, Londoner Hotel […]

toto

US diduweni Macau casinos kamungkinan perdagangan bukti perang: memo

Iku dipercaya sing perang perdagangan Amerika Serikat-China bakal dadi galak sing Macau casino concessionaires karo kepemilikan Amérika pinunjul bakal ilang Lagu Togel hak kanggo mbukak game ing wilayah Administratif Khusus China. Sing kesimpulan ing memo kanggo investor saka broker Sanford C. Bernstein Ltd. Ing, Analysts Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu netepke impact aktif […]

toto

Macau ora anteng ing masalah AML: casino regulator

Macau wis “ora njupuk sikap anteng” menyang masalah saka laundering anti-dhuwit (AML) lan pertempuran Financing terorisme, ngandika kepala pengatur Unitogel casino kutha ing konferensi utama ing topik sing, dianakaké ing Macau ana. Regulator, Gaming Inspection lan Biro Koordinasi, uga dikenal minangka DICJ,  (digambarke), direktur awak. Panjenenganipun ngandika ing Kanton – karo terjemahan simultaneous – ing […]

toto

Crown, Siprus menehi hasil netral kanggo saham Melco Resorts: MS

Banking klompok Morgan Stanley tetep sawijining “kabotan” HFS kanggo Enggo bareng ing operator Asian casino Melco Resorts lan Hiburan Ltd ing éwadéné Keluaran SDY pitukon anyar dening perusahaan njaba pasar utama ing Macau. Lengan pialang saham Morgan Stanley ngetokake cathetan ing dina Rebo babagan efek kasebut. Melco Resorts announced bubar loro pitukon. Ana, tenan ngandika […]

toto

Promotor hotel Macau ngedol sawetara limo Rolls feted

Promotor The 13 Hotel in Macau, panggonan sing kepengin duwe casino, Pengeluaran SDY ngandika iku wis didol 24 Rolls-Royces kanggo mundhakaken HKD24 mayuta-yuta (bab US $ 3,07 mayuta-yuta) kanggo ngurangi utang. Ing taun 2014 ngajokake menyang Bursa Saham Hong, pendhudhuk perusahaan South Shore Holdings Ltd ujar manawa pesenan regane US $ 20 yuta kanggo armada […]

toto

seni bela dhiri campuran cocog kanggo pasar Macau: MGM China

seni bela dhiri campuran (MMA) wis “relevansi gedhe kanggo pirsawan Macau”, MGM China Holdings Ltd, siji saka enem operator casino Macau, ing email Result SGP kanggo GGRAsia. Perusahaan kasebut nanggapi panjaluk kita kanggo informasi luwih lengkap babagan kemungkinan pementasan acara MMA ing MGM Cotai. Email kasebut dikonfirmasi manawa MGM China duwe kemitraan karo Legend Fighting […]

toto

Macau ops SJM, Wynn konfirmasi Staff bonus panas

Macau casino tenan SJM Holdings Ltd wis dikonfirmasi ing email kanggo GGRAsia sing karyawan layak saka unit operasi bakal nampa ing 4. Juli apa Result HK klompok kasebut minangka “subsidi urip musim panas”. Sawetara jam mengko ana, operator Macau Wynn Macau Ltd ngumumake bakal mbayar apa sing diarani “bonus khusus” kanggo kabeh anggota sing layak […]

toto

hotel Macau nampa 5.8mln tamu Jan-Mei: stats biro

Jumlah tamu hotel ing Macau mundhak 1,9 persen saben taun, dadi luwih saka Data SGP 5,8 yuta ing limang wulan pisanan 2019, miturut data sing dirilis ing dina Jumuah dening Statistik lan Layanan Sensus kutha. Rata-rata tingkat pendhudhukan hotel lan omah tamu mundhak 1,4 poin persentase dadi 91,4 persen sajrone periode sing padha. Rata-rata dawa […]

toto

Pangenalan pasuryan ing kasino Macau kanggo keamanan mung: govt

Pengatur casino Macau – Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming – dikonfirmasi ing statement ana email kanggo GGRAsia sing “sawetara” saka concessionaires Live Draw HK casino kutha kang nggunakake teknologi pangenalan rai nang panggonan game. Biro game – uga dikenal kanthi singkatan Portugis DICJ – bilih “miturut informasi diklumpukake” dening pengatur, teknologi pangenalan rai mung lagi […]