Crown, Siprus menehi hasil netral kanggo saham Melco Resorts: MS
toto

Crown, Siprus menehi hasil netral kanggo saham Melco Resorts: MS

Banking klompok Morgan Stanley tetep sawijining “kabotan” HFS kanggo Enggo bareng ing operator Asian casino Melco Resorts lan Hiburan Ltd ing éwadéné Keluaran SDY pitukon anyar dening perusahaan njaba pasar utama ing Macau.

Lengan pialang saham Morgan Stanley ngetokake cathetan ing dina Rebo babagan efek kasebut.

Melco Resorts announced bubar loro pitukon. Ana, tenan ngandika bakal mbayar perusahaan induk sawijining, Melco International Development Ltd, kira-kira US $ 375 yuta kanggo 75 persen ICR Cyprus Holdings Ltd, pangembang saka City of Dreams Mediterranean casino resort in Siprus. Melco Resorts sing kadhaptar Pengeluaran SDY Nasdaq lan Melco International sing kadhaptar ing Hong Kong, dipimpin dening pengusaha game Lawrence Ho Yau Lung.

Ing pungkasan Mei, ngandika Melco Resorts bakal mbayar saklawasé AUD1,76 milyar (US $ 1,22 milyar) kanggo 19,99 persen Crown Resorts Ltd, operator casino Australia. Pendhudhuk perusahaan Melco Resorts lan Crown Resorts sadurunge wis disambung kanggo nandur modal lan berkembang kasino ing pasar Macau.

Morgan Stanley ngandika ing cathetan sing panginten loro akuisisi saham anyar bakal duwe efek netral ing rega saham ing Melco Resorts.

Analis institusi kasebut Praveen Chouhary lan Elise Kennedy nambahake: “Akuisisi anyar Crown [Resort] lan City of Dreams Mediterania mbentang neraca, nyuda aliran awis gratis menyang ekuitas, lan nutup dividen, nanging keuntungan Togel SDY pangsa pasar jangka pendek lan medium- opsi wutah istilah tetep kita ‘kabotan’.

Morgan Stanley nyatakake yen yakin babagan prospek operator kasino sing dadi pimpinan ing pasar Macau sajrone 2019 babagan ngembangake penghasilan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi; bisa uga nganti 11 persen saben taun.

Analis uga nyathet: “Nalika kita ora ngarep-arep dividen sing luwih dhuwur utawa tuku maneh ing wektu sing cedhak, kita nyorot tujuan manajemen kanggo nindakake iki. Melco Resorts terus nambah deviden reguler, mbayar deviden khusus lan wis tuku maneh Enggo bareng worth US $ 3,0 milyar wiwit 2014, karo total bali deviden $ 1,8 milyar, kalebu deviden khusus US $ 350 yuta ing 2015, lan US $ 650 yuta ing. 2016.”