hotel Macau nampa 5.8mln tamu Jan-Mei: stats biro
toto

hotel Macau nampa 5.8mln tamu Jan-Mei: stats biro

Jumlah tamu hotel ing Macau mundhak 1,9 persen saben taun, dadi luwih saka Data SGP 5,8 yuta ing limang wulan pisanan 2019, miturut data sing dirilis ing dina Jumuah dening Statistik lan Layanan Sensus kutha.

Rata-rata tingkat pendhudhukan hotel lan omah tamu mundhak 1,4 poin persentase dadi 91,4 persen sajrone periode sing padha. Rata-rata dawa Tetep tamu “dianakaké anteng” ing 1,5 bengi, ngandika Biro statistik.

Saklawasé siji-pihak saka pengunjung sewengi Macau sak periode ora nggunakake salah siji omah tamu utawa hotel, Biro ditambahaké.

Adhedhasar precedent lan anekdot, bagean saka pengunjung sewengi kanggo Macau – utamané wong saka tetanggan Hong Kong – panginten kanggo forego biaya akomodasi hotel, luwih seneng nginep ing casino sadurunge mulih esuk.

Ing Mei khusus, total meh 1,16 yuta tamu dicenthang ing Macau hotels utawa omah-omahé tamu, Kurangé populasi 1,7 persen diadili taun-on-taun.

Jumlah tamu sing teka saka daratan China (803.000) lan Korea Selatan (45.000) mundhak 0,7 persen lan 11,4 persen. Agregat saka Hong Kong (110.000) lan Taiwan (33.000) mudhun 10,6 persen lan 16,2 persen.

Ing Mei, tingkat pendhudhukan rata-rata gabungan hotel lan omah tamu mundhak 1,1 persentasi poin saben taun dadi 90,1 persen.

Tingkat pendhudhukan sasi kasebut kanggo hotel bintang telu (91,9 persen); hotel bintang papat (91,2 persen) lan hotel bintang lima (90,7 persen) tambah Data HK mungguh 2,3 persentasi TCTerms, 0,8 persentasi lan 0,7 persentasi.

Rata-rata dawa Tetep tamu shortened dening 0,1 wengi taun-on-taun ing Mei, kanggo 1,4 bengi, ngandika Biro statistik.

Jumlah kamar hotel lan guesthouse kasedhiya ing pasar Macau wungu 2,6 persen taun-on-taun sak limang sasi pisanan taun, kanggo 39.000.

Jumlah kamar bintang lima mundhak 3,8 persen saben taun, dadi 25.000, sing Slot Online nuduhake luwih saka enem saka saben 10 kamar sing dilisensi sing kasedhiya ing pasar.

Ana 119 hotel lan wisma sing beroperasi ing akhir Mei 2019, tambah papat papan dibandhingake karo periode taun sadurunge, miturut biro statistik.