Macau ops SJM, Wynn konfirmasi Staff bonus panas
toto

Macau ops SJM, Wynn konfirmasi Staff bonus panas

Macau casino tenan SJM Holdings Ltd wis dikonfirmasi ing email kanggo GGRAsia sing karyawan layak saka unit operasi bakal nampa ing 4. Juli apa Result HK klompok kasebut minangka “subsidi urip musim panas”.

Sawetara jam mengko ana, operator Macau Wynn Macau Ltd ngumumake bakal mbayar apa sing diarani “bonus khusus” kanggo kabeh anggota sing layak tanggal 1 Agustus.

Email SJM Holdings nyatakake, nuduhake entitas sing kadhaptar sacara lokal sing duwe ijin game casino Macau: “Subsidi urip musim panas saka Sociedade de Jogos de Macau, SA, sing nomer loro saka rong cicilan sing padha saka subsidi urip kanggo 2019, bakal dirilis kanggo karyawan sing layak tanggal 4 Juli 2019.

A document in Chinese – ing notepaper mawa logo SJM Holdings lan purporting dadi memo internal ing prakara – wis sadurunge wis sirkulasi antarane kelompok media sosial makili buruh casino lokal lan katon kanggo konfirmasi pembayaran panas. Dokumen kasebut uga wis katon dening GGRAsia.

Rilis pers Jumuah Wynn Macau nyatakake yen “bonus khusus sing padha karo gaji reged siji sasi, bakal dibayar tanggal 1 Agustus 2019 kanggo kabeh anggota Keluaran SDY tim Wynn Macau lan Wynn Palace sing layak (ora kalebu manajemen senior).”

Perusahaan kasebut nambahake manawa “nuduhake apresiasi perusahaan kanggo kinerja kerja sing unggul lan tingkat layanan sing diwenehake dening tim” sing dadi staf.

Kanggo paling saka operator casino Macau, disebut “mangsa” lan “musim panas” bonus – biasane karo ubungan kanggo jumlah kebayar ing gaji saben wulan normal – wis discretionary Anugrah kanggo Staff non-manajemen layak, gumantung ing kahanan dagang perusahaan.

wutah revenue game reged ing pasar Macau wis moderat ing limang sasi pisanan ing taun iki, dibandhingake karo 2018, amarga Kurangé populasi ing VIP Data HK gambling sing sawetara Analysts investasi lantaran kanggo tightened kahanan kredit lan kapercayan konsumen ora pati roso minangka asil saka United . Perang dagang Amerika-China .

Nanging sawetara kelompok pegawe Macau bubar wis lobbying pemerintah lokal kanggo operator casino meksa kanggo “bonus panas” kuwi isih bakal mbayar taun.

Minangka pungkasan wulan Juni biasane wektu nalika woro-woro digawe babagan pembayaran musim panas, lan ora ana woro-woro umum sing digawe sadurunge statement Jumuah SJM Holdings lan Wynn Macau Ltd, kelompok tenaga kerja kuwatir yen taun iki pembayaran bisa uga ora bakal teka. .

SJM Holdings iku khusu ing pasar Macau amarga wis resmi pembayaran kuwi liwat apa istilah taunan “subsidi urip” diwenehi kanggo Staff layak ing rong cicilan. Perusahaan kasebut wis janji wiwit introduksi mekanisme kasebut ing taun 2014 kanggo njaga nganti 2020 . Pembayaran kasebut padha karo agregat karo gaji taunan siji lan setengah sasi utawa gaji rong sasi, gumantung saka buruh sing ana gandhengane.