Pangenalan pasuryan ing kasino Macau kanggo keamanan mung: govt
toto

Pangenalan pasuryan ing kasino Macau kanggo keamanan mung: govt

Pengatur casino Macau – Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming – dikonfirmasi ing statement ana email kanggo GGRAsia sing “sawetara” saka concessionaires Live Draw HK casino kutha kang nggunakake teknologi pangenalan rai nang panggonan game.

Biro game – uga dikenal kanthi singkatan Portugis DICJ – bilih “miturut informasi diklumpukake” dening pengatur, teknologi pangenalan rai mung lagi ngalami “testing awal” dening sawetara operator casino.

Pengujian kasebut “kudu ngetutake undang-undang perlindungan privasi sing gegandhengan, lan mung bisa digunakake kanggo nglindhungi lan safety wong lan properti,” ujare regulator kasebut.

Paulo Martins Chan, direktur biro game, wis marang GGRAsia ana ing sela-sela konferensi Macau babagan anti pencucian dhuwit, yen biro bakal nerbitake statement babagan apa sing diarani ing komentar singkat kanggo kita minangka crita babagan panggunaan. saka “teknologi anyar” ing kasino Macau.

Sing iki mangertos minangka referensi kanggo artikel Bloomberg diterbitake ana sing nyariosaken teknologi digital digunakake ing sawetara kasino Macau kanggo trek pemain paling digambar kanggo resiko nalika gambling .

Artikel kasebut uga nyebabake masalah apa – informasi kasebut diklumpukake babagan kabiasaan pemain lan banjur diselehake ing “awan data” – bisa uga nglanggar hukum proteksi data Macau, sing mbutuhake wewenang sadurunge supaya data pribadhi diangkut. njaba wates Macau.

Artikel Bloomberg nyaranake manawa teknologi pangenalan rai – biasane dituduhake dening para panyengkuyung minangka cara kanggo nglindhungi masarakat kanthi ngenali pemain sing ora kalebu utawa beresiko, lan nglindhungi operator saka cidra sing dikenal utawa sing ora dikarepake – bisa digunakake ing Keluaran SDY sawetara kasus. trek pemain dhuwur-nilai tartamtu obah watara lantai casino.

A pejabat senior saka Service Polisi Uniter Macau wis ngandika ing Mei sing operator casino Macau bisa dibutuhake teknologi ndjogo ing-house nganyari kanggo kalebu pangenalan rai. panentu kuwi bisa kalebu ing hukum game kutha kang ana sadurunge proses tender umum seger kanggo hak-hak game lokal, ngandika ing wektu Mui San Meng, asisten Komisioner Jendral Service Police Unitary, ngandika ing Majelis Legislatif kutha.

Asian casino promotor Melco Resorts lan Hiburan Ltd wis ngandika ing April – ing Sustainability lan Corporate Social Responsibility Report 2018 – iki “nyiapake kanggo nginstal generasi paling anyar” teknologi pangenalan rai ing panggonan ing Macau lan Manila taun. “Ing 2016, Melco dadi operator pisanan ing Asia Togel SDY kanggo masang sistem keamanan pangenalan rai nyata-wektu ing saben ngleboke menyang wilayah game kita ing Macau, ngewangi self exclusion,” nyathet laporan.

Biro game Macau ngandika ing statement ana wis “strictly netepke lan wewenang panjalukan kanggo instalasi saka peralatan-related game ing kasino ing sesuai karo hukum lan kontrak kalonggaran saka lisensi game” cocog kanggo operator cocok.

Hukum game Macau nyatakake kabeh operator casino kudu nginstal “panjagaan elektronik lan piranti ngawasi” ing panggonan game “kanggo pangayoman lan safety saka wong lan property”.

Pratelan kasebut nambahake yen nalika biro game nimbang aplikasi kanggo nginstal teknologi anyar ing papan game ing kutha kasebut, bakal “dianggep utamane manawa peralatan kasebut aman lan cocog karo undang-undang sing ana gandhengane karo game lokal uga undang-undang perlindungan privasi ing Macau. .”.