Promotor hotel Macau ngedol sawetara limo Rolls feted
toto

Promotor hotel Macau ngedol sawetara limo Rolls feted

Promotor The 13 Hotel in Macau, panggonan sing kepengin duwe casino, Pengeluaran SDY ngandika iku wis didol 24 Rolls-Royces kanggo mundhakaken HKD24 mayuta-yuta (bab US $ 3,07 mayuta-yuta) kanggo ngurangi utang.

Ing taun 2014 ngajokake menyang Bursa Saham Hong, pendhudhuk perusahaan South Shore Holdings Ltd ujar manawa pesenan regane US $ 20 yuta kanggo armada 30 Rolls-Royce Phantoms.

Sawetara conto sing dipamerake sawise pangiriman duwe bodywork kanthi warna abang sing khas, nglengkapi njaba The 13 Hotel (digambarke) lan Togel SDY dirancang kanggo dadi fitur pemasaran sing khas ing papan kasebut. Properti kasebut sadurunge dikenal minangka Louis XIII.

South Shore Holdings Ltd, ngandhani bursa Hong Kong dina Rebo yen mobil-mobil sing didol yaiku Rolls-Royce Phantoms roda tambahan sing diduweni anak perusahaan, The 13 Assets Ltd.

South Shore ngandika anak perusahaan liyane, Ocean Wonder Investments Ltd, wis sarujuk kanggo ngedol kendaraan kanggo wong disebut Cai Yanping, lan sing menehi hasil wis rampung.

South Shore ngandika iku bakal nggunakake HKD24 yuta diunggahake kanggo mbayar maneh dhuwit silihan bank, supaya bantuan nyuda utang.

Ing 2014 South Shore nempatake pesenan tunggal paling gedhe kanggo Rolls-Royces, sing dimaksudake kanggo ngeterake pelanggan The 13 Hotel. Fasilitas akomodasi dibukak ing Agustus 2018.

South Shore wis ngandika ing ngajokake yen bisa kanggo nguripake hotel Data SGP menyang casino hotel. Pamaréntah Macau wis ngandika iku wis ora nampa panjalukan kanggo casino ing situs sing.