Sands China properti dadi bagéan saka jaringan IHG
toto

Sands China properti dadi bagéan saka jaringan IHG

Operator hotel lan resort InterContinental Hotels Group Plc (IHG) ngumumake dina Selasa yen sawetara properti saka operator casino Macau Sands China Ltd Pengeluaran SDY bakal dadi bagian saka jaringan InterContinental Alliance Resorts IHG.

Venetian Macao (gambar) lan Parisian Macao bakal dadi partner saka InterContinental Alliance Resorts karo efek langsung, nganti 2027. Kajaba iku, Londoner Hotel bakal nggabungake jaringan nalika proyek akomodasi rampung ing 2020, miturut release penet Selasa.

600 kabeh Suite Londoner Hotel ngganti ana Holiday Inn Macao Cotai Central, minangka bagéan saka US $ 1,35 milyar project kanggo nguripake Sands Cotai Central casino Komplek menyang resort tema disebut Londoner Macao.

Sing diarani InterContinental Alliance Resorts minangka jaringan kemitraan karo hotel lan resort ing lokasi sing saiki ora ana properti InterContinental. Kemitraan kasebut ngidini para pelanggan seneng “kabeh ganjaran dadi tamu InterContinental,” miturut rilis kasebut.

Loro properti saka Amerika Serikat basis Las Vegas Sands Corp – tiyang sepah Sands China – wis bagéan saka InterContinental Alliance Resorts, ditambahaké Data SDY statement. Iki minangka Venetian lan Palazzo, loro properti ing Las Vegas, Nevada.

Rilis kasebut ngutip Wilfred Wong Ying Wai, presiden Sands China, kanthi ujar: “Kita seneng bisa ngembangake aliansi strategis karo mitra jangka panjang, IHG … pengalaman ing properti kita.”

Jolyon Bulley, pangareping eksekutif IHG kanggo Greater China, ngandika ing statement disiapake sing kemitraan karo Sands China bakal ngaktifake IHG uni togel kanggo kurban anggota Rewards Club sawijining “luwih saka 5.000 Suites mewah” ing Macau.

Kanggo ngrameke kemitraan, IHG ngandika ana sing bakal miwiti seri saka “paket akomodasi eksklusif, dining lan hiburan” karo Venetian Macao lan Parisian Macao.