seni bela dhiri campuran cocog kanggo pasar Macau: MGM China
toto

seni bela dhiri campuran cocog kanggo pasar Macau: MGM China

seni bela dhiri campuran (MMA) wis “relevansi gedhe kanggo pirsawan Macau”, MGM China Holdings Ltd, siji saka enem operator casino Macau, ing email Result SGP kanggo GGRAsia.

Perusahaan kasebut nanggapi panjaluk kita kanggo informasi luwih lengkap babagan kemungkinan pementasan acara MMA ing MGM Cotai.

Email kasebut dikonfirmasi manawa MGM China duwe kemitraan karo Legend Fighting Championship, klambi sing nggambarake awake dhewe minangka “organisasi seni bela diri campuran asli China”.

tenan casino ora ngandika carane akeh acara bisa dipentasake karo rasukan tiyang istri, utawa nalika.

Klompok seni bela dhiri kasebut ujar ing kiriman online tanggal 20 Juni yen acara tanggal 14 September ing arena cilik MGM Cotai, MGM Theater, bakal dadi “pisanan saka sawetara acara utama sing diantrekake sajrone 12 wulan sabanjure”.

MGM China marang kita: “MGM setya nggawa kualitas, hiburan kelas donya Togel SGP kanggo teater kita lan iki kalebu acara olahraga. MMA utamane nduweni relevansi gedhe kanggo pamirsa Macau lan, kanthi fokus ing gelut Asia-Pasifik [pesaing sing asale saka wilayah kasebut] lan rekaman sukses, Legend Fighting Championship minangka mitra alami kanggo kita.

Ora ana informasi kasedhiya ing ana ing website MGM Cotai, kanggo konfirmasi 14. September show.

Nanging tenan casino ngandika ing email sawijining: “Iki acara [MMA] bakal ndeleng téater kita diowahi dadi ajang gelut, sepisan maneh nuduhake kapasitas Data SGP teater dinamis Asia pisanan iki, kang bakal nampa acara liyane lan liyane-Highly-nglipur. ing mangsa ngarep.”

Industri casino Macau sakabèhé wis ing kaping berjuang kanggo golek hiburan non-game karo mréntahaké langgeng kanggo pengunjung Macau kang, paling kang Cina. Sing wis cilik sanajan pamaréntah Macau njaluk operator lokal kanggo nambah jumlah bisnis non-game ing resorts casino.

Pungkasan wulan, pimpinan eksekutif MGM China, Grant Bowie, marang GGRAsia, perusahaan kasebut wis ngilangi ide kanggo nduwe pertunjukan penduduk mandiri ing MGM Cotai. Dheweke nambahake manawa, perusahaan kasebut ngrancang kanggo terus nggawa menyang pameran internasional properti kanthi sementara.

“Fuerza Bruta”, pertunjukan teater fisik kontemporer saka Argentina, ditindakake ing MGM Theater nganti 4 Agustus.