US diduweni Macau casinos kamungkinan perdagangan bukti perang: memo
toto

US diduweni Macau casinos kamungkinan perdagangan bukti perang: memo

Iku dipercaya sing perang perdagangan Amerika Serikat-China bakal dadi galak sing Macau casino concessionaires karo kepemilikan Amérika pinunjul bakal ilang Lagu Togel hak kanggo mbukak game ing wilayah Administratif Khusus China.

Sing kesimpulan ing memo kanggo investor saka broker Sanford C. Bernstein Ltd. Ing, Analysts Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu netepke impact aktif spat perdagangan.

“Nalika ketegangan perdagangan AS-China mundhak, investor miwiti pitakonan yen operator casino US (Wynn Macau Ltd lan Sands China Ltd, lan, ing ombone rodok olo, MGM China Holdings Ltd) bakal kelangan konsesi game Macau,”Laporan ngandika. Iki nuduhake unit Macau Wynn Resorts Ltd, Las Vegas Sands Corp, lan MGM Resorts International.

“Nalika kita ngakoni souring hubungan AS-China heightens resiko iki, kita ndeleng skenario ing ngendi siji utawa luwih saka operator casino US kelangan konsesi game sing adoh, kajaba hubungan ora nguntungke Ngartekno luwih menyang lingkungan Perang Dingin.”

Ing laporan sing dirilis dina Rebo, institusi kasebut ujar manawa “kurang banget” prospek manawa para konsesi sing beda-beda bisa ngganti enem incumbents – kalebu telu sing ana hubungane karo AS – ing proses retender sing wis ditandhani unitogel dening pemerintah Macau lan sing bakal dibutuhake kanggo nggawe rezim konsesi seger kanggo pasar nalika konsesi saiki kadaluwarsa ing Juni 2022.

“Skenario sing paling mungkin” yaiku “konsesi dianyari kanthi efektif kanggo kabeh enem pihak lan para konsesi nanggung syarat tambahan lan biaya ekonomi,” ujare cathetan kasebut.

Sanford Bernstein ngira ana kemungkinan “kurang nganti moderat” yen syarat ekonomi saiki sing ditrapake kanggo para pemegang konsesi bakal digawa Lagu Togel menyang rezim konsesi anyar sawise 2022.

The brokerage foresaw “dhuwur” kasempatan bakal ana seri saka biaya anyar kanggo hak operate ing Macau. Pilihan kalebu: tax persentasi luwih ing revenue game reged saka tingkat efektif saiki 39 persen; aplikasi saka tax income perusahaan Macau – saka operator casino saiki exempted; requirement dileksanakake ing perusahaan kanggo mbangun luwih infrastruktur non-game; utawa nggawe ragad kabeh-anyar.